LIVET GÅR INTE I REPRIS

lördag 25 februari 2012

Rivit ner gipsen i köket och lite av tv rum

Idag har vi rivit ner gips skivorna på väggen och tagit bort dörren och dörrkarmen intill tv och vardags rummet. På bilden nedan ser ni timmerväggen som vi faktiskt ska behålla och inte slå igen med osb och gips. Timmerväggen behålls och skall målas i vitt... Tack min kärlek för att du oxå tyckte det =)
Det är lite snett här och var, men vi kommer ju bryta upp golvet i mån och om 2 veckor skall det riktas så när vi väl lägger golvet sen så är det rakt, men timmerväggen förbli nog lite på dickedancken, inte så himskans mycke ändå. Gud vad fint, jag kan redan se nu =), tänk en stor vas med blommor, lite äppelblomskvistor, hundkex mm. som står intill vedspisen precis vid bakugnen.





Och så här ser det ut på denna sidan, till höger om dörren kommer väggen oxå förbli som den är, slipas lite kanske så man får en slät yta bara, sen målas det oxå vitt.
Till höger om dörren blir det tapet av nåt slag som passar till det övriga rummet, där ville vi haft timmerväggen men när vi rev det så var det murstocken där bak och ingen timmer... Ingång till köket och nybygget till höger .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar